Lule te vetmuara – Episodi 30

Lule te vetmuara – Episodi 30

17:00 14/02/2020

Songyl i tregon Gynejit se ka ikur nga shtëpia. Tashmë marrëdhënia e tyre sa vjen dhe bëhet më e afert.

Xhemre ka nisur të shesë varëse me rruaza në shkollë në mënyrë që të bëjë varrin e prindërve të saj.

Por a do ta lejojë Nazan këtë gjë?

Si është gjëndja shëndetësore e Ejlylit?

Songyl kthehet përsëri në jetimore…
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi