Lule te vetmuara – Episodi 310


Lule te vetmuara – Episodi 310

17:00 09/01/2021

Sadri dëgjon nga Zehra që Meral nuk është mbesa e tij e vërtetë.

Ai nuk e përballon dot këtë goditje dhe ndërron jetë në duart e Kaderit.

Kush do të jetë trashegimtarja e vetme e pasurisë së tij?

Çfarë do të kërkojë Nezhder nga Neriman?


Të ngjashme