Lule te vetmuara – Episodi 311Lule te vetmuara – Episodi 311

17:00 11/01/2021

Songyl vazhdon të vuajë mbi largësinë që është krijuar mes saj dhe Gynejit.

Cila do të jetë goditja e rradhës që ajo do të marrë nga Gynej?

Çfarë do të kërkojë Meral nga Neriman?

Një zenkë e fortë do të ndodhë mes Meral dhe Kader. Cila do të jetë arsyeja?


Të ngjashme