Lule te vetmuara – Episodi 312


Lule te vetmuara – Episodi 312

17:00 12/01/2021

A do të mund të rregullohet marrëdhënia mes Gynejit dhe Songylit?

Nazan merr një lajm që do ta lumturojë atë. Për çfarë bëhet fjalë?

Kader merr një mesazh nga Meral ku i kërkohet të shkojë në shtëpinë e saj.

Por një rrezik i madh i pret ato të dyja. Kush fshihet pas kësaj?


Të ngjashme