Lule te vetmuara – Episodi 314Lule te vetmuara – Episodi 314

17:00 14/01/2021

Më në fund Gynej dhe Songyl arrijnë të rregullojnë marrëdhënien e tyre.

Meral ndërkohë dërgohet në burgun e grave. Si do ta përjetojë ajo këtë gjë?

Çfarë lajmesh do të marrë Serkan nga takimi me doktorin e tij?

A do të mundet Meral të lirohet nga burgu?


Të ngjashme