Lule te vetmuara – Episodi 315Lule te vetmuara – Episodi 315

17:00 15/01/2021

A do ta besojnë Meralin shoqet e saj se ajo nuk ka gisht në zhdukjen e Kaderit.

Si është gjendja e kësaj të fundit?

Serkan ndërkohë është i shkatërruar dhe mendon vdekjen e tij.

Kush do të jetë personi që do të zbulojë vendndodhjen e Kaderit?


Të ngjashme