Lule te vetmuara – Episodi 32

Lule te vetmuara – Episodi 32

17:00 17/02/2020

Nazan shkon të takohet me Mesuden. Cila është arsyeja e vizitës së saj?

Feride shkon të takohet me nënën e Kaderit. A do të mundet të zbulojë ajo lidhjen e saj me Nermanin?

Xhemresë i vjedhin të vetmin kujtim që ka nga nëna e saj.

Për çfarë do të flasin Mesude dhe Ejlyl?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi