Lule te vetmuara – Episodi 343Lule te vetmuara – Episodi 343

17:00 17/02/2021

Meral del nga spitali dhe rikthehet në jetimore pranë shoqeve të saj.

A do të mund të rregullohet marrëdhënia e saj me Mertin?

Nga ana tjetër Songyl dhe Gynej kanë filluar terapinë e çifteve.

A do të mundet Ezhder të marrrë firmen e Kaderit për kalimin e gjithë pasurisë së saj?


Të ngjashme