Lule te vetmuara – Episodi 347Lule te vetmuara – Episodi 347

17:00 22/02/2021

Çfarë do të ndodhë me fëmijen që është strehuar në vilen e Kaderit?

Xhemre, Ejlyl dhe Meral po kërkojnë për të marrë një shtëpi me qira.

Çfarë do të ndodhë mes Serkanir dhe Xhemresë. A do t’ia arrijë Nazan të largojë djalin e saj nga vajza që ai dashuron?

Ali lejon arratisjen e një të burgosuri…


Të ngjashme