Lule te vetmuara – Episodi 356Lule te vetmuara – Episodi 356

17:00 04/03/2021

Çfarë do të kërkojë Maxhide nga Nazan?

Serkan tenton të afrohet përsëri me Xhemrenë por çdo gjë  do të shkatërrohet përsëri.

Selen shkon tëtakojë Gynejin dhe Songylin me dhurata në duar për fëmijen e tyre.

Por si do të pritet kjo nga Songyl?   Të ngjashme