Lule te vetmuara – Episodi 36

Lule te vetmuara – Episodi 36

17:00 21/02/2020

Çfarë fsheh Tefik në lidhje me Xhemrenë?

Banu shkon të takohet me Kaderin dhe i kërkon asaj falje. Por çfarë fsheh ky afrimitet?

Mesude përballet përsëri me Nazanin. Cila do të jetë arsyeja kësaj here?

Songyl merr një surprizë të pakëndshme nga Gynej…
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi