Lule te vetmuara – Episodi 363Lule te vetmuara – Episodi 363

17:00 12/03/2021

A do të dojë Gynej të mësojë mbi gjininë e fëmijës së tij?

Çfarë do të zbulojë Defne në dhomën e Javuzit?

Xhemre nga njëra anë dhe Serkan nga ana tjetër vuajnë mbi dashurinë e humbur të tyre.

Kë do të shpëtojnë Ali dhe Feride kësaj here?Të ngjashme