Lule te vetmuara – Episodi 369Lule te vetmuara – Episodi 369

17:00 19/03/2021

Defne pasi mëson që Javuz është babai i saj, largohet nga shtëpia dhe shkon të kërkojë strehim tek Meral, Xhemre dhe Ejlyl.

A do ta lejojnë vajzat që ajo të qëndrojë në shtëpinë e tyre?

Javuz vendos që të ndihmojë Kaderin me një shumë të madhe parash në mënyrë që ajo të rifitojë shtëpinë e saj.

Duke u ndjerë e kercënuar Nazan tenton të vrasë Javuzin….Të ngjashme