Lule te vetmuara – Episodi 375Lule te vetmuara – Episodi 375

17:00 26/03/2021

Kader shkon të rrëfejë krimin e saj në polici.

A do të munden shoqet e saj të mbërrijnë në kohë për ta ndaluar atë?

Serkan nga ana tjetër kërkon me dëshpërim babain e tij.

Dikush është në dijeni dhe zotëron pamjet e vdekjes së Javuzit…Të ngjashme