Lule te vetmuara – Episodi 380Lule te vetmuara – Episodi 380

17:00 01/04/2021

Serkan shkon në morg të identifikojë babain e tij.

Ali fillon të dyshojë se Ejlyl dhe shoqet e saj kanë gisht në vdekjen e Javuzit.

A do të mundet Ejlyl t’i rrëfejë atij gjithë të vërtetën?

Çfarë do të ndodhë tashmë me vajzat?Të ngjashme