Lule te vetmuara – Episodi 381Lule te vetmuara – Episodi 381

17:00 02/04/2021

Feride mëson se vajzat  janë shkaktaret e vdekjes së Javuzit dhe ju premton atyre se do t’i shpëtojë nga kjo situatë e rëndë në të cilën ndodhen.

Po Serkan si do ta presë lajmin që Xhemre ka gisht në vdekjen e babait të tij?

Vajzat tashmë ndahen të gjitha nga njerëzit e tyre të dashur dhe bëhen gati të dorëzohen në polici…Të ngjashme