Lule te vetmuara – Episodi 382Lule te vetmuara – Episodi 382

17:00 03/04/2021

Songyl bashkë me shoqet e saj në momentin e fundit vendosin të arratisen dhe mos të dorëzohen në polici.

Por gjatë arratisjes makina e tyre bie në humnere.

A do të mund të shpëtojnë vajzat nga ky aksident tragjik?

Çfarë do të ndodhë me fëmijën që Songyl pret?  Të ngjashme