Lule te vetmuara – Episodi 385Lule te vetmuara – Episodi 385

17:00 07/04/2021

Të gjithë të lumtur bëhen gati për dasmën e Ejlylit dhe Aliut.

Gynej zbulon një video që Songyl ka lënë para se të ndërronte jetë.

Çfarë ju ka kërkuar ajo Gynejit dhe shoqëve të saj?

A do të lejojë Gynej që vajza e tij tashmë te rritet me tezet e saj?

CIli do të jetë fati i katër vajzave?

A do të munden ato që më në fund të jetojnë të lumtura?Të ngjashme