Lule te vetmuara – Episodi 40

Lule te vetmuara – Episodi 40

17:00 26/02/2020

Defne ndihmon Gokhanin duke thënë se ai nuk është përgjegjës për zjarrin e shkaktuar.

Xhemre del nga spitali dhe shkon për të falenderuar Nazanin.

Kemal vazhdon të përndjekë Ejlylin. Çfarë do të bëjë ai kësaj here?

Gynej përgatit një plan për tu afruar më shumë me Songylin…
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi