Lule te vetmuara – Episodi 54

Lule te vetmuara – Episodi 54

17:00 13/03/2020

Si do ta presë Meral ardhjen e papritur të nënës së saj?

Pas një kurthi të ngritur nga Kemal, Serkan përfundon në komisariat.

Banu e shkatërruar shkon dhe fajëson Kaderin për gjithçka çfarë i ka ndodhur asaj.

Cili do të jetë shkaku i zënkës mes Xhemre dhe Gokhan?

Meral shkon të takohet me nënën e saj. Çfarë do të thuhet mes tyre?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi