Lule te vetmuara – Episodi 56

Lule te vetmuara – Episodi 56

17:00 16/03/2020

Ejlyl e detyruar rikthehet në shtëpinë e nënës së saj.

A do të mundet Feride dhe Toprak ta largojnë atë nga ajo shtëpi ku është e rrezikuar në çdo moment?

Banu nga ana tjetër është e dëshpëruar nga braktisja e familjes së saj?

Çfarë do të kërkojë Serkan nga Toprak? 
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi