Lule te vetmuara – Episodi 58

Lule te vetmuara – Episodi 58

17:00 18/03/2020

Songylit i vjen një lerër nga babai i saj. Çfarë është shkruar në të?

Si po shkon jetesa në banesen e tyre të re Serkanit dhe Ejlylit?

Nazan e dëshpëruar kërkon të dijë nga Songyl, Xhemre dhe Kader vendndodhjen e djalit të saj.

A do të mundet ajo të zbulojë adresen e tyre?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi