Lule te vetmuara – Episodi 60

Lule te vetmuara – Episodi 60

17:00 20/03/2020

Gynej i përplas disa të vërteta në fytyre Songylit para gjithë klasës.

Kemalit i punojnë nje rreng. Për çfarë bëhet fjalë?

Si do të shkojë takimi mes Songyl dhe Gynek?

Defne vazhdon me intrigat e saj. Çfarë do të bëjë kësaj here ajo?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi