Lule te vetmuara – Episodi 62

Lule te vetmuara – Episodi 62

17:00 23/03/2020

Si është gjënda shëndetësore e Banusë. A do të mund të shpëtojë ajo?

Cila do të jetë arsyeja e zënkës mes Songyl dhe Defne?

Kemal dhe Mesude përfundojnë në polici. Cila është arsyeja?

Kush është përsoni që do të vizitojë Nazanin?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi