Lule te vetmuara – Episodi 63

Lule te vetmuara – Episodi 63

17:00 24/03/2020

Nazan dhe Defne ndihen të rrezikuara sepse e vërteta e pasurisë së tyre do të dalë në shesh.

A do të mundet Xhemre të mësojë se ajo zotëron gjithë pasurinë e Nazanit?

Gokhan mëson një të vërtetë të dhimbshme…

Songyl më në fund i shpreh dashurinë Gynejit…
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi