Lule te vetmuara – Episodi 65

Lule te vetmuara – Episodi 65

17:00 26/03/2020

Kader e dëshpëruar nga braktisja e dytë e nënës së saj dhe pa dëshirë për të jetuar tenton vetëvrasjen.

Të gjitha shoqet e saj bashkë me Feridenë vihen në kërkim të saj.

Çfarë do të ndodhë me Kaderin? Kush do të mund të gjejë vendndodhjen e saj?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi