Lule te vetmuara – Episodi 68Lule te vetmuara – Episodi 68

17:00 30/03/2020

Burak shkon në ekskursion me klasën por asnjëri nga ata nuk e pranon në autobuz.

Xhenk nga ana tjetër i tregon Kaderit se ai ka pelqim për Meralin.

Burak për tu hakmarrë merr në drejtim autobuzin por bën aksident.

Ejlyl dhe Songyl dëhohen në gjëndje të rëndë në spital. A do të mund të shpëtojnë ato?Të ngjashme