Lule te vetmuara – Episodi 7

Lule te vetmuara – Episodi 7

19:30 18/01/2020

Ejlyl gjithë mllef blen një thikë dhe shkon për të takuar Kemalin.

Ky i fundit plagoset nga Ejlyl.

Serkan ndërkohë sheh gjithë ngjarjen dhe përpiqet të ndërhyjë.

Çfarë do të ndodhë me Kemalin?

Çfarë do të thuhet në biseden mes Ejlyl dhe Serkan?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi