Lule te vetmuara – Episodi 70Lule te vetmuara – Episodi 70

17:00 01/04/2020

A do të mund të arrestohet Burak?

Ejlyl zgjohet, tashmë ajo është jashtë rrezikut për jetën.

Songyl nga ana tjetër vazhdon të jetë në gjëndje të rëndë.

Gynej dhe shoqet e saj të dëshpëruar presin lajme për fatin e mikeshës së tyre.Të ngjashme