Lule te vetmuara – Episodi 78

Lule te vetmuara – Episodi 78

17:00 10/04/2020

Nexhmi ndodhet në rrezik. Te kush do të kërkojë ndihmë Gokhan për të shpëtuar babain e tij nga borxhlinjte?

Mesude akuzohet për vjedhje nga Nazan. Kush fshihet pas kësaj?

A do të mund të rregullohet marrëdhënia mes Xhemresë dhe motrës së saj?

Kemal përfundon në pranga…

Të ngjashme

Grupi

Kallezo