Lule te vetmuara – Episodi 9

Lule te vetmuara – Episodi 9

19:30 21/01/2020

Xhemre është e detyruar të lërë varësen që kishte kujtim nga prinderit në mënyrë që të shlyejë faturen e restorantit pas rrengut të Defnesë.

Feride kërkon ndihmen e Toprakut që të debojë Iremin nga shtëpia.

Songyl dhe Kader hyjnë fshehurazi në zyrën e drejtoreshës. Çfarë po kërkojnë ato?

Çfarë do të ndodhë me Kemalin?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi