Makina hyn në lulishte, vdes 51- vjeçarja

Autori një 22- vjeçar, ishte nën efektin e alkoolit Kalimi i orëve të mbrëmjes në lokalin e familjes ka rezultuar fatale për një  grua 51- vjeçare nga Lushnja. Familja Aliçkolli po priste të mbyllte biznesin kur një 22- vjeçar humbi kontrollin e mjetit dhe mori para gruan, bashkëshortin dhe djalin e saj. Si pasojë e përplasjes së … Continue reading Makina hyn në lulishte, vdes 51- vjeçarja