Mali i Zi drejt zgjedhjeve Presidenciale, sondazhet nxjerr fitues Gjukanoviç

Posta

Mali i Zi drejt zgjedhjeve Presidenciale, sondazhet nxjerr fitues Gjukanoviç

11:45 09/04/2018

Zgjedhjet presidenciale në Mal të Zi, të cilat do të mbahen të dielën e ardhshme, cilësohen tejet të rëndësishme për qëndrueshmërinë dhe për të ardhmen e këtij vendi.

Në garë marrin pjesë 7 kandidatë, por gara pritet të zhvillohet mes kandidatit të opozitës Mladen Bojaniç dhe kandidatit të partisë në pushtet, Milo Gjukanoviç.

Sondazhet e zhvilluara për këtë rast, fitues nxjerrin ish-Kryeministrin e Malit të Zi, Milo Gjukanoviç, që në raundin e parë të zgjedhjeve.

/VOA


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT