Mali i Zi frikë ndaj sulmeve të Serbisë (09 Nëntor 1998)

Posta

Mali i Zi frikë ndaj sulmeve të Serbisë (09 Nëntor 1998)

10:35 09/11/1998

Anëtari i Këshillit Qëndror në pushtet të presidentit të Malit të Zi, theksoi se presidenti jugosllav Millosheviç mund të ndërmarrë brenda dy muajve një sulm ndaj Malit të Zi me qëllim që të përhapë një vatër të re krize në vend, pasi vetëm në këtë mënyrë ai mundet t’a ruajë qeverinë e tij. Sipas tij, nëse Kosova ndërkombëtarizohet e vetmja gjë që mbetet është destabilizimi i Malit të Zi por ai dhe qeveria malazeze nuk do t’a lejojë një gjë të tillë.

Pamje Kosova, shtëpi të djegura, refugjatë./tvklan.al

Gazetare : Mirela Milori


OTP
Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
AZHBR
UKT
Grupi
UKT