Manjati mediatik, miliarderi Rupert Murdoch drejt divorcit




Manjati mediatik, miliarderi Rupert Murdoch drejt divorcit

10:52 23/06/2022

Nga Jerry Hall pas gjashtë vitesh martesë, divorci i katërt i tij

Manjati i medias Rupert Murdoch dhe aktorja Jerry Hall po divorcohen, raportoi New York Times duke cituar dy njerëz të njohur me këtë çështje.

Murdoch u martua me Hall në një ceremoni në Londrën qendrore në Mars 2016. Çifti festoi me miqtë e famshëm të nesërmen me një shërbim bekimi në kishën e Shën Bride në Fleet Street të Londrës, shtëpia shpirtërore e gazetarisë britanike.

Divorci i Murdoch, i katërti i tij, nuk ka gjasa të ndryshojë strukturën e pronësisë së bizneseve ku ai ka aksione, të cilat përfshijnë kompanitë mëmë të Fox News dhe WËall Street Journal, sipas raportit. Aksionet e familjes Murdoch në kompanitë që ai themeloi qëndrojnë në një besim të menaxhuar rreptësisht, thuhet në raport.

Hall, një ish-supermodele dhe aktore, ishte e martuar me frontmenin e The Rolling Stones, Mick Jagger për më shumë se 20 vjet, megjithëse në procedurat e divorcit, Jagger pretendoi se ata nuk ishin martuar kurrë ligjërisht. Martesa e fundit e Murdoch ishte me Wendi Deng, një ish-ekzekutive në Star TV në pronësi të Murdoch, nga i cili u divorcua në vitin 2013 pas 14 vitesh martesë.

Klan News










Të ngjashme