Manjola Nallbani nuk di të plaket


Manjola Nallbani nuk di të plaket

11:17 09/10/2014 manjola nallbaniPër këngëtaren e skenës shqiptare Manjola Nallbani duket se vitet ikin mbrapsht, pasi gjithnjë shfaqet në formë të përkryer.

Dhe ditët e zakonshme për të janë të rëndësishme, duke u gjendur e kuruar më së miri.

Këto foto Nallbani i ka ndarë me miqtë në faqen e Instagramit, ku ka marrë komente pozitive nga ndjekësit e saj.

Tashmë Instagrami është mënyra me e fundit ku personazhet publik zgjedhin të ndajnë të rejat e tyre me miqtë.

V. Kërçiku 
Të ngjashme