MARAL – EPISODI 36


MARAL – EPISODI 36

17:25 20/03/2017

Përmes ndihmës së Xhanan, Maral lë takim me stilisten e famshme të Parisit.

Maral do të tronditet kur të shohë se skicat e saj janë zhdukur. Kush fshihet pas këtij veprimi?

Hakan do të gjejë Deniz në një pozitë të vështirë. Çfarë do të bëjë ai?

Një zonjë e panjohur do të vjedhë çelësat e shtëpisë së Maralit. Cili është qëllimi i saj?

Pasi mëson se çfarë ka ndodhur, Sarp vendos të ndihmojë Maral duke i dhënë gjithë mbështetjen e tij.

Çfarë po bën Halis?

Përgjatë gjithë natës, Maral do të punojë skica të reja. Ato do të vlerësohen pozitivisht dhe Maral ka mundësinë të firmosë tashmë kontratën për në Paris.

A është ajo gati të lërë gjithçka pas?


Të ngjashme