MARAL – EPISODI 38

MARAL – EPISODI 38

09:34 23/03/2017

Gabimisht, Maral lë telefonin hapur dhe Jigit dëgjon bisedën mes Maral dhe Asllës, ku përmendet dhe Sarp. Çfarë do të bëjë ai?

Halis ka probleme lidhur me pagesën e fundit që nuk u dorëzua, aq sa gjërat mund të shkojnë keq.

Maral është e detyruar të takojë Jigitin me Sarpin, për të treguar se Sarpi është vetëm një shok. Çfarë do të ndodhë?

Nga ana tjetër, Maralit i duhet të rekuperojë marrëdhënien me Xhanan, e cila është tejet e zhgënjyer.

Sarp po darkon në restorat me mamanë e tij. Aty do të vijë edhe Halis. A do të mundet ky i fundit të zbulojë se kush është mamaja e Sarpit?

Të ngjashme