MARAL – EPISODI 39


MARAL – EPISODI 39

17:00 23/03/2017

Halis është i shqetësuar nga gjithçka ndodhi. I bindur në vetvete për fajësinë e Sarpit, ai do të vihet në lëvizje.

Mamaja e Sarpit do të takohet me Maralin. Çfarë do ti kërkojë ajo?

Në shtëpi, Maralin e pret një surprizë. Kush është autori i saj?

A do të mundet Halis të jetë i suksesshëm në planin e tij?

Gruaja misterioze vendos të telefonojë Maralin. Çfarë do ti thotë ajo?

Maral mendon se e gjitha është një shaka e hidhur dhe fajëson Sarp për të.

Kush është gruaja misterioze dhe çfarë do të ndodhë në takimin e saj me Sarp?


Të ngjashme