MARAL – EPISODI 41

MARAL – EPISODI 41

17:22 27/03/2017

Si do të jetë përballja mes Sarp dhe Halis?

Nylifer nuk përballon dot situatën. Çfarë do të ndodhë me të?

Maral merr një telefonatë. A do të mundet ajo të mësojë të vërtetën mbi të shkuarën e Jigitit?

Hakan kërkon të takohet me Sarp. Çfarë do të thuhet mes tyre?

Jigit nuk do të heqë dorë nga objektivat e tij.

Cili është plani i Hakan ndaj Deniz?

Sarp vendos të flasë edhe një herë me babain e tij.

A do të mundet Maral të shpëtojë nga Jigit? 

Të ngjashme