Masat britanike rrezikojnë futbollin

Masat britanike rrezikojnë futbollin

18:07 23/05/2020

Ekipet e huaja duhet të rrinë 14 ditë në karantinë

Vendimi i qeverisë britanike që kushdo që hyn në këtë vend prej 8 qershorit të karantinohet për 14 ditë rrezikon aktivitetin e ekipeve të futbollit në turnetë e organizuara nga UEFA.

 Ekipet e Manchester City dhe United shfaqin më shumë probleme, pasi duhet të presin respektivisht Real Madrid dhe LASK në sfidat e kthimit. Ekipet udhëtuese do të kishin problem të qëndronin aq gjatë në Britaninë e Madhe.

Deri më tani autoritet nuk kanë bërë përjashtim për sportistët, pasi nuk lëshojnë në masat shtrënguese për Covid-19. Ky vendim do të prekte edhe Chelsea që duhet të udhëtojë në Mynih për ndeshjen e dytë me Bayern dhe pas kthimit në Londër lojtarët do të detyroheshin që të qëndronin të izoluar.

UEFA ka menduar gushtin si muajin kur do të rinsin sfidat e këtij sezoni dhe duke parë zhvillimet do të vendoset edhe për mënyrën se si do të veprohet.

Tv Klan

Të ngjashme

Grupi

Kallezo