Materniteti i Ri “Koço Glozheni” përurimi (06 tetor 1998)

Materniteti i Ri “Koço Glozheni” përurimi (06 tetor 1998)

12:25 06/10/1998

Tirane, përurohet Materniteti i Ri,me investime në ambjente dhe aparatura, nga Ministria e Shëndetësisë me mbështetjen e shoqatës Italiane. Në ceremoninë e përurimit ishte dhe presidenti Rexhep Mejdani dhe Ministri i Shëndetësise Leonard Solis.

Gjatë falenderimit të tij doktori Orjon Glozheni tha :”

Në këtë maternitet fëmijët dhe nënat do të gjejnë të gjithë atë që gjejnë në vendet e zhvilluara të botës. Ne krijuam kushtet e domosdoshme por kemi dhe projekte të tjera në të ardhmen.

Pamje bebesh në maternitet, presidenti Rexhep Mejdani, Ethem Ruka, Leonard Solis, Drejtori i maternitetit doktor Orjon Glozheni, pamje brenda maternitetit./tvklan.al

LAJMET
Të ngjashme

KPT
KPT
UKT