Mazrekaj përballë djalit të Arkanit

Mazrekaj përballë djalit të Arkanit

17:28 13/07/2019

I lindur në Austri por me origjinë nga Dukagjini i Kosovës bokseri Petrit Mazrekaj pa asnjëhumbje deri më tash po bën përgatitjet për fitoren e radhës.

Meçi i tij iradhës ka zgjuar kureshtje të madhe pasi kundërshtari i tij pritet të jetë Velko Razhnjatoviç, djali i kriminelit serb Arkanit.

Razhnjatoviç e kaftuar Mazrekajn në Beograd por ky i fundit refuzon për shkaqe sigurie. Ai kapërjashtuar edhe Bosnjën si mundësi ndërsa si opsione mbeten Kroacia dheGjermania.

Derisa endembetet në pikëpyetje data dhe vendi i kësaj përballje.

Tv Klan

Të ngjashme
UKT