Mbesa i habit të gjithë në funeralin e gjyshit, vesh fustanin me rrjetë dhe një zinxhir në dorë…


Mbesa i habit të gjithë në funeralin e gjyshit, vesh fustanin me rrjetë dhe një zinxhir në dorë…

09:24 05/09/2021

Gjithkush ka të drejtë të veshë atë që i pëlqen dhe të vishet sipas shijeve të tij, të gjithë e dimë këtë. Por ka situata të caktuara ku rrobat duhet të jenë të përshtatshme për rastin nëse është e mundur, të tilla si dasmat ku askush përveç nuses nuk duhet të jetë i veshur me të bardha.

Tradicionalisht, ata që marrin pjesë në funerale veshin rroba të zeza zyrtare sepse janë në zi, por disa mund të duan që mysafirët në funeralin e tyre të vishen me ngjyra të ndezura për të festuar jetën e tyre.

Një vajzë ka zgjedhur që për funeralin e gjyshit të saj të veshë një fustan rrjetë shumë të shkurtër, pa rripa dhe me çorape deri në kofshë. Ajo gjithashtu mban një lloj zinxhiri në dorë, të lidhur me një jakë rreth qafës së saj.

Krahas fotografisë, gruaja postoi: Sot është funerali i gjyshit tim dhe po shkoj e veshur me këtë veshje, dhe jo nuk jap informacion për njerëzit sepse në fund të ditës edhe pse është një ditë e trishtuar unë kam të drejtë të vishem ashtu siç ndihem. Plus nëse gjyshi im do të ishte akoma gjallë, e di që ai do ta miratonte.

Imazhet u pritën me shumë kritika dhe reagime të ashpra, duke e argumentuar sjelljen e saj si mos respektim dhe e pakëndshme për të gjithë. /tvklan.al


Të ngjashme