Vatra e zjarrit në pyllin me pisha të peshtanit në Fier vijon të jetë aktive.

Flakët, të favorizuara edhe nga era, kanë kaluar në anën tjetër të rrugës për t’u përhapur drejt fshatit Kraps.

Ndërkohë që ndërhyrja e mjeteve zjarrfikëse është e pamundur për shkak të rrezikut dhe terrenit të vështirë.

Sipas prefektit të Qarkut Fier, Lefter Shehaj, është bërë kërkesë për ndërhyrje nga ajri.

Tv Klan