Mbrëmje Gala – Nata e parë

Mbrëmje Gala – Nata e parë

12:41 01/01/2014

Një natë gala e papërsëritshme me muzikalet më të mira botërore! Partiturat e pavdekshme të këngës, baletit, të show-të “Broadway dhe West End” dhe të filmave muzikorë hollivudianë. Të intepretuar nga artistët më të mirë shqiptarë dhe trupa e baletit e Klan në skenën festive të teatrit të RTV Klan.

Të ngjashme