Më 2 Shtator nis raundi i parë i regjistrimeve në Universitete

Më 2 Shtator nis raundi i parë i regjistrimeve në Universitete

17:05 27/08/2019

4 nga 6 fakultete në Tiranë shpallin fituesit

Universitetet do të nisin më 2 Shtator raundin e parë të regjistrimit të fituesve. 4 nga 6 fakultete të Universitetit të Tiranës kanë shpallur fituesit. Ata u bënë apel maturantëve të ndjekin me kujdes procesin e regjistrimit në çdo fazë.

Të pakënaqurit kanë të drejtën e ankimimit deri në fund të Gushtit. Ajo që bie në sy dhe këtë vit është mesatarja e lartë e kandidatëve për student që kanë zgjedhur ekonominë dhe drejtësinë, ndërsa tek drejtësia nis aplikimi i sistemit 5-vjeçar.

Tv Klan

LAJMET
Të ngjashme
Delta

UKT