Këtë sezon, mesa duket po rikthehet fuqishëm trendi i balukeve. E këto të fundit, të prera anash do ishte zgjidhja ideale pasi do të jetë e mundur dhe të ndryshosh pamjen, por njëkohësisht do vëresh se si rriten shumë shpejt. Kështu që nuk do ketë vend për pendesë!

Baluket ngjajnë si “dy perde” për ballin dhe zakonisht fillojnë pak më sipër vetullave dhe gradualisht zgjaten drejt mollëzave. Kjo prerje në fakt ka ekzistuar që në vitin 1970 dhe është mjaft joshëse.

Para se të lini takimin e radhës në sallon, shikoni këto sugjerime:

/tvklan.al