Me ndihmën e OSBE-së, zgjidhen mosmarrëveshjet midis palëve të KQZ-së (13 Nëntor 1998)Me ndihmën e OSBE-së, zgjidhen mosmarrëveshjet midis palëve të KQZ-së (13 Nëntor 1998)

12:08 13/11/1998

Në Komisionin Qëndror të Zgjedhjeve rifillojnë punimet me ndihmën e OSBE-së. Pas debatesh të shumta është arritur konsensusi mes Pozitës dhe Opozitës, përsa i përket  propagandës së Kushtetutës në Televizionin Shqiptar. Pëllumb Çela ka shpjeguar për Televizionin Klan kërkesa që u paraqitën në mbledhje si dhe mënyrën e punës së Pushtetit Lokal lidhur me listat dhe numrin e fletëve të votimit. Ndërsa Daver Cano është shprehur se ka patur pengesa nga organet e Pushtetit Lokal që këto lista votimi të ishin të rregullta dhe të plota.

Pamje KQZ mbledhja, kryetari Daver Cano intervistë, nënkryetari Pëllumb Çela intervistë./tvklan.alTë ngjashme