“Njësitë speciale të policisë serbe arrestuan 3 terroristë të shtetit fals të Kosovës të armatosur deri në dhëmbë në territorin qendror të Serbisë”.

Këtë shkruan media serbe “Novosti” pas asaj që autoritetet në Kosovë e konsiderojnë si rrëmbim të tre efektivëve të saj. Sipas ‘Novosti’, policët e rrëmbyer janë Rifat Zeka, Beqir Sefi dhe Mustafa Shemi.

Në foto: 3 policët e arrestuar në kufi me Serbinë

Media serbe ka publikuar disa fotot të arrestimit të tyre. Përveçse i kanë shtrirë në tokë, autoritetet serbe kanë lidhur kokat e tre policëve dhe kanë sekuestruar dylbitë dhe armët që ata kishin me vete./tvklan.al